Voorpost start acties in Lansingerland tegen komst moskee

Voorpost start vanaf aanstaande zaterdag de acties tegen de komst van de nieuwe moskee in Lansingerland. Voorpost is van mening dat geen enkele ruimte meer mag worden gegeven aan de ideologie islam. Nederland islamiseert in hoog tempo met als gevolg dat steeds meer vrijheden in de knel komen.

In Lansingerland heeft de Marokkaanse gemeenschap verontwikkelde plannen ontwikkeld om een nieuwemoskee te bouwen. Hierover heeft Voorpost de afgelopen weken een aantal verontruste telefoontjes ontvangen. Ook is via internet contact gezocht met Voorpost om een begin te maken met de strijd tegen deze moskee. Voorpost neemt het voortouw om de strijd aan te binden tegen de islamisering in Lansingerland. Het einddoel van deze campagne is dat er geen moskee komt in Lansingerland. Nooit.

Voorpost staat bekend om de nodige verrassingen. Wanneer en hoe er actie gevoerd gaat worden wordt nog  niet bekend gemaakt. In ieder geval  zijn duizenden pamfletten gedrukt  om te verspreiden onder de bewoners. De komende tijd zal Voorpost nadrukkelijk de voorhoede zijn van een protest door een groeiende groep Lansingerlanders.

Actieleider van Voorpost Nederland Florens van der Kooi: “Het CDA misleidt ons. Onder het mom ‘vrijheid van religie’ wordt straks een extremistisch bolwerk ingeplant op een prominente plek in het dorp. Extremistisch, omdat vrouwen blijkbaar minderwaardig zijn; Vrouwen moeten door een andere ingang naar binnen, vrouwen moeten in een andere ruimte bidden en vrouwen moeten een hoofddoek dragen. Drie tastbare redenen die haaks staan op de westerse waarden en op zijn minst de integratie in de weg staan”. Voorpost hekelt het djimmi-gedrag van de politieke partijen in Lansingerland.

Het Marokkaanse culturele leven zal tot bloei komen door dit islamitisch bolwerk. Dit tot ergernis van Voorpost. Blijkbaar wil de Marokkaanse gemeenschap niet opgaan in de samenleving, maar juist de eigen activiteiten stimuleren. Er zullen eigen lessen worden gegeven, er zal weeral een aparte ontmoetingsruimte komen voor vrouwen en een eigen bibliotheek. Dit leidt niet tot integratie maar juist tot segregatie. Voorpost is verontrust over het hoge aantal jongeren dat naar Syrië trekt om zich daar aan te sluiten bij terroristische groeperingen. Het fundament voor die motieven is veelal afkomstig uit de moskee, of die nu zogenaamd gematigd is of niet.

Voorpost heeft er begrip voor dat Marokkanen samen willen komen, uiteindelijk kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Maar ze mogen de eeuwenoude ‘vrijheid van religie’ niet gebruiken als smoes om een eigen centrum te kunnen krijgen. Als ze echt niet zonder hun eigen cultuur en extremistische gebruiken kunnen, moet de Nederlandse samenleving de lijn trekken: tot hier en niet verder! En dus geen extremistisch bolwerk in Lansingeland.

Stop de islamisering van Lansingerland en Nederland!

Wil je meehelpen? Meld je dan aan bij actiegroep-nl@voorpost.org.

Je kan ook je ongenoegen uiten bij de gemeenteraad van Lansingerland.

Stooier_Landsingerland_3_ak_601x850-k Stooier_Landsingerland_3_vk_601x850-k

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Actie, Islamisering en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s