In de aanloop naar de NSV!-betoging: Voorpost Leuven in actie tegen hypocriet links

Op donderdag 7 maart zal vanaf 20 uur de NSV!-betoging “In het verzet tegen de EU-Sovjet” doorheen de straten van studentenstad Leuven trekken. Tijdens de betoging zelf zal zoals ieder jaar Voorpost de ordedienst verzorgen. Maar in de aanloop naar de betoging blijven we natuurlijk niet bij de pakken zitten. Zo staken de militanten van Kring Leuven al de handen uit de mouwen en stonden ze de kameraden van NSV!-Leuven bij met het plakken van de affiches voor de betoging. Een samenwerking die zeer vlot verloopt en nog maar eens duidt hoe sterk de band tussen beider verenigingen is.

Naast het ondersteunen van NSV! is Voorpost ook een eigen affichecampagne gestart, want zoals ieder jaar komen ook nu weer de linksen plots boven water om het NSV!, en in ruimere zin alle nationalisten, uit te maken voor het vuil van de wereld. Leugens genre “nationalisten zijn nazi’s, fascisten, gewelddadig, enzovoort” worden hierbij natuurlijk door links niet achterwegen gelaten. En zoals we deze sociaaldemocraten, marxisten, trotskisten, en dergelijke kennen, vinden ze het zeer makkelijk om te roepen, maar al die leugens en beschimpingen motiveren blijkt steevast zeer moeilijk te zijn voor hen. Zelf beweren de linksen overigens vreedzaam (http://www.youtube.com/watch?v=YsJizX8ppo0), verdraagzaam (http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/1069575/2010/02/18/100-tal-Leuvense-studenten-betogen-tegen-erkenning-NSV.dhtml) en antiracistisch te zijn.

Zodoende gaf Voorpost hen een koekje van eigen deeg. Met een welgemikte affichecampagne haalden we de anti-racistische profilering van links onderuit. Beter nog, wij kunnen onze uitlatingen wel steeds motiveren, want was het niet hun held Ché Guevara zelve die in zijn “The Motorcycle Diaries” (“Diarios de motocicleta”) neerschreef “De neger is lui, terwijl de Europeaan intelligent is”? Een uitspraak die door links zeker en vast niet echt als antiracistisch beschouwd zou worden.20130307_affiche_Ché

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Actie en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s