Voorpost voert steunactie bij repatriëringscentrum 127bis

Voorpost voerde vandaag een steunactie voor de personeelsleden van het repatriëringscentrum 127bis te Steenokkerzeel, om hen te bedanken voor het nobele werk ze dat dag in, dag uit verrichten. Het repatriëringscentrum vormde tot in 2011 verscheidene keren het decor van hevige betogingen en rellen van linkse amokmakers die zich, vaak gewelddadig, verzetten tegen dit soort gesloten centra. Gelukkig zijn deze zinloze wereldvreemde acties van links ondertussen uitgedoofd, in die mate zelfs dat er in 2012 eigenlijk geen opmerkelijke tegenacties meer zijn geweest. Wat natuurlijk niet wegneemt dat wij samen met vele Vlaamse burgers een grenzeloos respect blijven hebben voor al het werk dat de medewerkers van het repatriëringscentrum verrichten, soms in moeilijke omstandigheden.

Om dit respect nog eens kracht bij te zetten, hield Voorpost, netzoals wij dat twee jaar geleden ook als eens deden, deze steunactie. Enkele militanten overhandigden er dozen met koekjes en een bijhorend pamflet waarin we onze steun betuigden en een gelukkig Nieuwjaar wensten aan de personeelsleden, die deze zeer dankbaar in ontvangst namen. De steun werd sterk gewaardeerd en was voor de personeelsleden merkbaar echt een hart onder de riem. Het was voor hen duidelijk eens een positieve noot naast de vele tegenkantingen die ze zo vaak van de linkse zijde te horen en te verduren krijgen.

Voorpost hoopt dan ook, waarschijnlijk samen met de personeelsleden van 127bis, dat er komend jaar, net zoals afgelopen jaar, geen rellen en linkse betogingen meer de kop op steken zodat de personeelsleden zonder tegenkantingen hun werk in alle rust en professionaliteit verder kunnen zetten en zo de immigratie mee kunnen tegengaan. Want voor ons, net zoals voor een zwijgende meerderheid in Vlaanderen, is het al heel lang duidelijk: wij kunnen niet alle problemen van de wereld oplossen, wij zijn niet het OCMW van de wereld en willen dat ook niet worden. Voor ons kan de asielcrisis en het misbruik slechts worden opgelost door meer en beter gebruik van gesloten centra (de uitbreiding van 127bis afgelopen jaar wordt dan ook door Voorpost toegejuicht) en begeleide repatriëring van uitgeprocedeerde asielmisbruikers zoals dat vanuit 127bis wordt gedaan.  Wij vragen niets meer of minder dan de toepassing van de migratiestop en het aanpassen van de asielprocedures aan de huidige realiteit.

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Illegaliteit en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s