Voorpost komt naar illegalenkamp aan de Notweg Amsterdam

De heel-Nederlandse actiegroep Voorpost zal in actie komen indien het illegalenkamp aan de Notweg in Amsterdag a.s. vrijdag niet wordt ontruimd. Al enige maanden wordt de buurt geteisterd door overlast van een illegale Derde Wereldcamping midden in een woonwijk. De buurt is het zat, Voorpost is het zat!

Voorpost wordt voortdurend door buurtbewoners benaderd die het illegalenkamp beu zijn. Voorpost heeft samen met hen actieplannen gemaakt om dit onrechtmatige illegalenkamp aan te pakken. De groep illegalen is sinds september alleen maar gegroeid. Ze willen middels hun illegale tentenkamp een verblijfsvergunning afdwingen. In hun asielprocedures is gebleken dat het niet gaat om asielzoekers maar om gelukszoekers. Er is dus aan deze groep mensen niets zieligs. Het enige jammere is dat deze mensen nog niet op het vliegtuig zijn gezet. Burgemeester Van der Laan is naar onze mening al veel te geduldig geweest. Deze groep illegalen neemt met niets anders genoegen dan een vaste verblijfsvergunning. Geheel tegen het landelijk politiek beleid in werd daklozenopvang aangeboden, inclusief eten, dagbesteding en een warm bed. Maar zelfs dat vond deze groep illegalen niet goed genoeg. Ook aangeboden soep werd niet als eten beschouwd door deze lieden.

Veel mensen zijn de chantage van deze relgelukszoekers meer dan beu en dus komt Voorpost in actie, als Van der Laan niet gaat ontruimen.
Voorpostsympathisanten uit Amsterdam Nieuw West hebben 14 november al een signaal afgegeven door het tentenkamp op slot te zetten. Buurtbewoners vragen ons nu een vinger aan de pols te houden aangezien wij de enige organisatie zijn die duidelijk afstand nemen van deze gang van zaken. Er is geen vertrouwen in burgemeester Van der Laan dat hij zich aan de wetten houdt die hij beloofd heeft te handhaven toen hij het ambt van burgemeester op zich nam.

Voorpost zal dan ook duidelijke acties gaan voeren indien er niet word over gegaan tot ontruiming en uitzetting van de illegalen morgen vroeg. Wij zullen elk actiemiddel inzetten is om onze eisen kracht bij te zetten. Wat wij vragen is dan ook niet zo gek:

Voorpost eist:
– De gemeente Amsterdam moet stoppen met de hulpverlening aan deze Derde Wereldcaming;
– Onmiddellijke vastzetting van de aanwezige illegalen;
– Dit Nederlands terrein moet onmiddelijk ontruimd worden;
– Uitzetting van deze ondankbare en arrogante groep, desnoods met de C-130 transportvliegtuigen van Defensie;
– Minstens evenveel aandacht voor onze eigen daklozen. Die worden op straat aan hun lot overgelaten.

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Actie, Europa, Islamisering, Veiligheid en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s