Oproep Z11Z11Z11 – Huizen van Vlaamse Solidariteit

Huizen van Vlaamse solidariteit
Z11-Z11-Z11-actie

November: maand van de Vlaams-nationale solidariteit
Secretariaat: Bart Vanpachtenbeke Hospitaalstraat 15/4  9620 Zottegem  0472 827858
Z11Z11Z11@voorpost.org

Mevrouw, mijnheer, Vlaamse vrienden,

Met de Z11-Z11-Z11-actie van Voorpost heeft u – en dat reeds meer dan dertig jaar – een volwaardig alternatief  om een sociale actie te steunen. Een sociale actie voor mensen in nood van ons eigen volk.

Met onze Z11-Z11-Z11-actie zorgt Voorpost ervoor dat enkele honderden Vlamingen die in financiële nood verkeren,  met de eindejaarsfeesten een kerstpakket ter waarde van 60 euro ontvangen.

Dit jaar zullen wij 220 kerstpakketten uitdelen.

De noodhulp van Voorpost gaat in de eerste plaats nog altijd naar slachtoffers van de repressie. Verder naar families en personen actief of actief geweest in de Vlaamse beweging en tenslotte naar Vlamingen in materiële nood in de volksbuurtenvan onze steden.

Met de ontvangsten ondersteunen wij eveneens Vlaamse verenigingen die getroffen worden door onheil (brand- en waterschade, politiek vandalisme).

Eveneens ondersteunen we families of personen actief in de Vlaamse beweging die in financiële moeilijkheden komen wegens bv. operaties of een ander probleem dat zware financiële gevolgen heeft voor het betrokken noodlijdende gezin.

Verder dient dit fonds voor het betalen van boetes, gerechts en advokaatkosten van militanten die veroordeeld worden omwille van verantwoorde politieke acties.

De activiteiten van onze ‘Huizen van Vlaamse solidariteit’werden uitgebreid met SOS- hulpploegen. Concreet wil dit zeggen dat, wanneer nationalisten te kampen hebben met bv. overstromingen , brand, … Voorpost een hulploeg zendt met het nodige materiaal om dadelijk de eerste nood te helpen lenigen.

Tenslotte zorgen wij voor gratis bijlessen voor kinderen van Vlaamse families die dit zelf niet kunnen bekostigen.

Laat solidariteit onder Vlamingen geen ijdel woord zijn. Steun deze campagne en maak er samen met ons ook dit jaar weer een groot succes van.

In naam van al diegenen die we, dankzij uw solidariteit en uw steun, in de maand december een kerstpakket kunnen aanbieden, van harte dank!

Johan Vanslambrouck         Luc Vermeulen               Liliane Verhulst              Bart Vanpachtenbeke
Voorzitter                         Actieleider                     Beheer                          Secretariaat
STEUN DE Z11.Z11.Z11-actie van Voorpost en stort nu op rekeningnummer van Huizen van Vl solidariteit Massenhoven
BE56 9792 3976 3288  BICARSPBE22

Hierna vindt u een overzicht van de uitgaven van het voorbije werkjaar.

219 Vlaamse gezinnen konden we met de eindejaarsfeesten van 2011 een kerstpakket overhandigen met een waarde van 60€. Buiten de materiële (voedingswaren) bijdrage van bevriende firma’s en verenigingen besteedde Voorpost7494,22€  voor deze sociale kerstpakkettenactieactie.

2120,00€  aan financiële steun of renteloze lening ging naar families, personen,actief in de Vlaamse beweging, die wegens onvoorziene omstandigheden (meestal een  combinatie van werkloosheid, ziekte , operaties enz) in financiële nood verkeerden.

3716,38€  voor boetes, advocaat en gerechtskosten voor Vlaamse militanten veroordeeld voor verantwoorde politieke activiteiten (betogingen, plakken, acties enz)

Vorig werkjaar (van 01-11-2011 tot 01-11-2012)konden we dank zij uw steun € 13330,60€ besteden aan sociale hulp voor eigen Vlaamse mensen.

Uw financiële bijdrage wordt enkel gebruikt voor Huizen van Vlaamse Solidariteit, de sociale actie van Voorpost.
Voor zijn politieke werking heeft Voorpost een aparte boekhouding en bankrekening die volledig los staat van deze sociale actie.

De 220 kerstpakketten die we dit jaar gaan uitdelen worden klaargemaakt op donderdag 6 december vanaf 19u in het Vlaams huis De Klokke Klokkestraat 85 Duffel. Diegenen die kennis wensen te maken met deze sociale actie zijn welkom!

Ook voor het wegbrengen van de pakketten kunnen we best wat hulp gebruiken. Voor praktische info kan je terecht bij Luc Vermeulen 0475 295765 of oranje1302@hotmail.com

 

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Z11Z11Z11 en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s