Voorpost voert in Haarlem actie tegen pedoseksuelen

Voorpost heeft actie gevoerd in Haarlem tegen kindermisbruikers. Met een tiental activisten zijn duizenden folders verspreid om buurtbewoners in Haarlem-Noord te informeren over enkele pedoseksuelen die er wonen en hun activiteiten op kinderen botvieren.

Haarlem is eind vorig jaar opgeschrikt door berichten over kindermisbruik in de stad. Er waren twee veroordelingen aangaande pedoseksuelen in de stad: Cees van Dijk en Edwin V. Inmiddels is de media aandacht verdwenen, maar niet de pedoseksuelen. Ondanks de veroordelingen hoeven ze zover bekend hun veel te korte straf niet uit te zitten.

Edwin V. woont in de Vondelbuurt in Haarlem-Noord. Edwin V. kreeg in september 2011 een half jaar cel opgelegd wegens misbruik van een 5-jarig meisje en het bezit van kinderporno. Hij is nog regelmatig te zien in zijn oude wijk, hij wil er weer gaan wonen. Hij verschuilt zich in zijn van gelaagd glas en camera’s voorziene woning. Buurtbewoners zijn zeer ongelukkig met zijn aanwezigheid in de wijk en hebben geen goed woord over voor het gemeentebestuur.

Daarnaast voelt hij zich niet schuldig en probeert hij nog steeds in contact te komen met kinderen. De burgemeester en politie zeggen hem in de gaten te houden. Toch bleek hij nog bij te mogen dragen aan een groot kinderfestijn in Haarlem (Stuif Stuif) als coördinator. De Dagelijkse Standaard schrijft hierover: “Gelukkig hebben het oh zo heldhaftige college van B&W in Haarlem nog om de wantoestand enigszins te repareren. De burgemeester gaat in eigen persoon langs bij Edwin V. om hem te vertellen dat deze toch wel goed en nadrukkelijk in de gaten wordt gehouden door mannen in blauw uniform. Maar meer dan een kop thee drinken en proberen de boel bij elkaar te houden is dit uiteraard niet. Want V. wordt helemaal niet zo in de gaten gehouden. De Haarlemse politie: “Hij is bekend bij onze zedenrechercheurs, maar er ligt geen nieuwe aangifte tegen hem. Dat betekent dat we niet met drie agenten voor zijn deur liggen.” Als je niet beter zou weten zou je denken dat Nederland (seksueel) misbruik van kinderen gewoon actief stimuleert.”

Hiermee komen we bij de tweede veroordeelde pedoseksueel, Cees van Dijk. Cees van Dijk is veroordeeld voor het misbruikenvan een dertienjarige jongen. De voormalige docent van Bureau Jeugdzorg en pedagoog was al eerder verdacht van kindermisbruik in 2004 maar daar is toen niets mee gedaan.
Ten tijde van het misbruik was Cees van Dijk GroenLinks bestuurslid in Haarlem. Het is natuurlijk altijd handig om een vinger in de pap te hebben bij de politieke partijen die het beleid bepalen. Helaas voor Cees en Groen Links kon de partij na de affaire Mariko Peters er niet nog een schandaal bij hebben en is Cees op non-actief gesteld.

Cees van Dijk is veroordeeld tot anderhalf jaar cel en mag de komende 5 jaar geen kinderen behandelen. De anderhalf jaar cel houdt effectief 9 maanden in, waarvan een deel al uitgezeten in voorarrest. Mocht Cees van Dijk nog in de cel belanden dan zal dat van korte duur zijn. Daarnaast betekent ¨5 jaar niet behandelen¨ natuurlijk niet dat de politie in de gaten zal houden of hij niet bij een andere gelegenheid weer een kind zal verkrachten.

Helaas kunnen wij alleen maar concluderen dat de overheid niet in staat lijkt te kunnen of willen zijn om kinderen te beschermen tegen bekende, veroordeelde kinderverkrachters. Ook niet als ze zelf aangeven dat ze niet vinden dat wat ze doen verkeerd is en actief op zoek gaan naar gelegenheden waarbij ze met kinderen in aanraking komen. Voor wat betreft het toezicht houden komt het dus op de ouders en andere inwoners van Haarlem aan.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Pas op onze kinderen!
Alleen wie kinderen haat laat pedo’s vrij op straat!

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Veiligheid en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s