Voorpost voert actie bij onthulling standbeeld Mandela

De heel-Nederlandse actiegroep Voorpost heeft in Den Haag actiegevoerd tijdens de onthulling van het standbeeld van ANC-terrorist Nelson Mandela. Voorpost protesteert hiermee tegen de moorden op de blanke Boeren in Zuid-Afrika.

Sinds de vrijlating vanMandela en de machtsovername van het ANC zijn bijna 4.000 blanke boeren vermoord, de zogenaamde Plaasmoorden. Het is voor Voorpost onaanvaardbaar dat voor een man die verantwoordelijk is voor vele doden en vertegenwoordiger is van een verwerpelijke politieke stroming (communisme) een standbeeld wordt opgericht. Voorpost eist het verwijderen van het standbeeld en wil het materiaal gebruiken voor een monument voor de slachtoffers van de genocide die thans plaatsvindt.

Tijdens de toespraak van Desmond Tutu, in bijzijn van staatssecreraris Ben Knapen, namen Voorposters plaats op een dak van het Omniversum. Gewapend met een spandoek ‘stop de moorden op blanke boeren’ en een megafoon brachten gaven zij een luid protest. In het publiek hielden Voorposters pamfletten omhoog met foto’s van de slachtoffers van het racistische ANC-bewind.

De politie heeft vijf actievoerders aangehouden. Voorpost zal doorgaan met acties voor de Afrikaners. Stop het antiblank racisme, stop de moorden op de blanke boeren!

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Zuid-Afrika en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s