Folderactie voor veiligheid in Hilversum

Voorpost heeft op vrijdagavond in Hilversum een folderactie gehouden in het uitgaansgebied van Hilversum. Op de hoofdstraat in het centrum, de Groest, deelde een grote groep activisten folders uit met als belangrijkste eis veiligheid voor het uitgaanspubliek. De folderactie maakt deel uit van de kampagne Hilversum Veilig. Hilversum wordt al geruime tijdgeteisterd door extreem geweld door ‘jongeren’. Tijdens de folderactie ontstond hier en daar een goede discussie. Vanuit diverse horecagelegenheden werd zeer positief op de actie gereageerd. Verschillende caféhouders kwamen achter ons aan om extra folders te vragen.
Door het slechte weer waren de terrassen helaas leeg. Maar onze activisten lieten zich hier niet door ontmoedigen en gingen de cafés binnen om gesprekken aan te knopen. De boodschap werd in ieder geval warm ontvangen. Misschien mede omdat burgemeester Broertjes gaat proberen de kosten voor veiligheid, wat toch echt een kerntaak van de overheid is, bij de horeca wil proberen neer te gaan leggen.

Waar burgemeester Broertjes nalaat om adequaat te reageren op geweld, zo restrictief was hij richting de actie van Voorpost. Deze werd uiteraard zo veel mogelijk aan banden gelegd. Maar wat deze avond niet kon, zal op een ander moment gebeuren. Werd op een normale uitgaansavond maar zoveel politie ingezet, dan zou het wel goed komen met de veiligheid op straat.

Aansluitend was er de stamtafel in een gezellige drinkgelegenheid alwaar nog enkele leden en sympathisanten uit de regio zich aansloten. Binnen enkele dagen start Voorpost ook met het verspreiden van folders op de scholen in en rond Hilversum.

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Veiligheid en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s