Actie voor veilig uitgaan in Hilversum

Onze eisen voor meer veiligheid blijven onverkort van kracht in Hilversum en die zetten we door op verschillende niveaus. Zo zijn activisten van Voorpostkring Midland al actief geweest bij de gemeenteraad, in het uitgaansleven en bij de winkeliers.

Een aantal nieuwe leden vroeg ons ook bij hun scholen te gaan werven om hun medescholieren te overtuigen op te komen voor hun eigen toekomst en veiligheid. Daarop trok een aantal activisten en aanhangers van Voorpost afgelopen donderdag en vrijdag naar verschillende scholen.
Donderdag naar het ROC en vrijdag naar het Gemeentelijk Gymnasium en het Roland Holst College. Een aantal leerlingen ging de discussie aan op een respectvolle manier.

De reacties van de leerlingen waren overwegend positief. Dat kan niet worden gezegd over de leraren. Vooral de administratief medewerker van het Gemeentelijk Gymnasium die bij ons kwam staan en leerlingen afraadde een folder aan te nemen dient genoemd te worden. Nadat wij aangaven dat gymnasten toch verondersteld slim genoeg te zijn om een eigen mening te kunnen vormen deelde de medewerker ons mee dat “zij”, van het schoolbestuur, de leerlingen wel zouden vertellen wat een goede mening is. Gelukkig wilden de meeste scholieren zelf een conclusie kunnen trekken en namen de folder aan. En dat met motto ‘ik politiek correct? Nee ik heb een eigen mening!’.

Voorpost zal ook de komende weken de kampanje voor veilig uitgaan doorzetten! Interesse om te helpen? Stuur dan een bericht naar midland@voorpost.org

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Veiligheid en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s