Actie in Zeist voor effectiever uitzettingsbeleid

Voorpost heeft vandaag actie gevoerd voor een effectiever uitzettingsbeleid van illegalen en uitgeprocedeerde asielzoekers. Deze groepen moeten volgens Voorpost na uitspraak van hun procedure meteen worden uitgezet naar land van herkomst. Gewapend met spandoek en Oranje-blanje-bleu-vlaggen trokken de Voorposters naar de ingang van het detentiecentrum. Op het spandoek stond in niet mis te verstane woorden “Hand in hand terug naar eigen land”.

De actie was speciaal op deze dag gehouden omdat diverse links-extremistische groeperingen  deze dag hadden uitgeroepen tot ‘Landelijke actiedag bij detentie- en andere centra’. In de regel een excuus om georganiseerd bedreigingen te uiten en vernielingen aan te richten. De bewakers van de detentiecentra worden stelselmatig geprovoceerd en bedreigd door deze organisaties. Voorpost heeft een radicaal ander geluid laten horen.

Onderweg naar het centrum in Zeist werd de selecte groep Voorpostactivisten geconfronteerd met enkele tientallen links-extremistische demonstranten. Gezien hun voorkomen (gemaskerd en vechthandschoenen) waren ze niet bepaald uit op een gesprek. Gezien de volwassen houding van de Voorpostactivisten en de tussenkomst van enkele dienders werd een fysieke confrontatie vermeden. Door onze aanwezigheid bliezen de ‘verdedigers van illegalen’ na een half uurtje de aftocht (normaal duurt hun demonstratie enkele uren). Voorpost bedankt hen voor het in de haast achtergelaten spandoek.

Voorpost heeft na deze confrontatie alsnog haar actie kunnen voort zetten. De bewakers werden bedankt voor hun goede werk en kregen bloemen overhandigd met een handgeschreven kaart met sterktewensen.

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Veiligheid en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s