Voorpost voert actie op zaterdag 9 juni – Abu Imran opgepakt, de islamisering gaat verder

Pas na twee jaar van islamitistische activiteit en gedurende meer dan tien jaar opeengestapelde veroordelingen voor onder andere drugsbezit, inbraak, weerspannigheid, aanzetten tot haat en geweld van de man zelf, werd deze week Abu Imran, leider van de – ook al in terrorismezaken genoemde – islamistische organisatie Sharia4Belgium opgepakt. Geen idee voor hoe lang, maar we verwachten dat de straffe verhalen over afnemen van de belgische nationaliteit en terugzenden naar het land van herkomst om daar zijn straf te gaan uitzitten (iets waar het land van herkomst overigens al jaren om verzoekt) uiteindelijk nauwelijks in daden zullen omgezet worden.

We horen anderzijds wel een hoop applaus en gejuich over het voornemen van sommigen om “radicale organisaties” aan te pakken – waarmee, wetende dat het idee tegenwoordig gepromoot wordt door Franstalige ministers, wellicht in de eerste plaats Vlaams-nationale en radicaal-rechtse organisaties bedoeld worden -, maar lezen nauwelijks iets over de doeleinden van Sharia4Belgium en … het overgrote deel van de islamitische organisaties (“gematigd” of niet) alhier: de islamisering van dit land.

Want terwijl de aandacht wordt afgeleid met sterke verklaringen over Sharia4Belgium en een “verlichte” moslim – wonende in de semi-islamitische enclave Sint-Jans-Molenbeek dan nog – op de VRT mag komen verklaren dat de Vlaams-nationalistische partij Vlaams Belang en de islamistische voorhoede van Sharia4Belgium hetzelfde zijn en allebei moeten bestreden worden, worden onze straten verder overgenomen door de islam.

De boerka is in vele gevallen al vervangen door alternatieve, niets onthullende kledij. Moskeeën worden, ook als ze niet volgaarne gesubsidieerd worden door de “Vlaamse” overheid (in casu N-VA-minister Geert Bourgeois), in ijltempo overal in Vlaanderen opgetrokken. En het (intern)nationaal kapitaal doet er alles aan om de moslims, ook in het “vrije” westen, de “helpende” hand toe te steken door hen (en niet alleen hen) te voorzien van (al dan niet zo aangeduid) “halal” eten.

De Vlaams-nationalistische en heel-Nederlandse beweging Voorpost laat zich géén rad voor de ogen draaien. Wij gaan niét staan juichen omdat één islamist (tijdelijk) is opgepakt. Wij gaan er alles aan doen om het grote publiek duidelijk te maken dat terwijl aan de voordeur één van de profeten van de islamisering even staande is gehouden, de profiteurs (de handelaars) en de troepen (de “gematigde” moslims) van de islamisering langs de talloze achterdeuren binnendringen.

Daarom voert Voorpost dus morgen, zaterdag 9 juni, om 14.00 uur actie in Vlaanderen en Nederland en dit, wat Vlaanderen betreft, in de omgeving van Gent, Antwerpen en Brugge.

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Actie en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s