Voorpost voerde actie tegen medewerking winkelketens aan islamisering

Zoals gisteren aangekondigd voerde de heel-Nederlandse beweging Voorpost vandaag op verschillende plaatsen in Vlaanderen en Nederland actie tegen de islamisering van onze gebieden.

In Vlaanderen stelden telkens 10 à 15 militanten zich op bij de ingang van O’Cool in Eeklo (Stationstraat), Carrefour in Brugge (Blankenbergsesteenweg) en Carrefour in Schoten (Bredabaan) om daar, gewapend met spandoeken en pamfletten, een bewustmakingsactie te voeren naar de klanten van de winkelketens toe.

Op de drie plaatsen van actie werden de militanten door verantwoordelijken van de supermarkten aangemaand het terrein te verlaten, wat we uiteraard niet deden, waarop telkens de politie werd gebeld. De politie liet in alle drie gevallen onze militanten verder actie voeren.

In Nederland is actie gevoerd in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. In Rotterdam is bijvoorbeeld actie gevoerd bij een filiaal van Albert Heijn, in de volksmond vaak Halalbert Heijn genoemd. Deze keten gaat voorop in het acceptabel maken van verkoop van ritueel dierenleed. Een lijst van filialen van Halalbert Heijn is te vinden op de webstek van het Meldpunt Islamisering.

De islamisering houdt immers niet op met de arrestatie van een van de profeten daarvan, noch met een boerkaverbod. In tegendeel, terwijl aan de voordeur een hoop lawaai gemaakt wordt over Sharia4Belgium/Holland, sluipt langs de achterdeur het (inter)nationaal kapitaal binnen met halal geslacht voedsel, niet alleen voor moslims, maar ook voor niet-moslims die zich vaak niet eens bewust zijn van het feit dat, bijvoorbeeld, de kip op hun menu volgens de islamitische, en volkomen barbaarse, regels is geslacht.

Zo vinden (inter)nationaal kapitaal, de misplaatste “verdraagzaamheid” van verzameld links en de weg-met-ons-mentaliteit van quasi de volledige “leidinggevende” klasse in onze contreien elkaar in de uitverkoop van alles waar onze voorouders zolang voor gevochten hebben: gelijkwaardigheid van man en vrouw, vrijheid van godsdienst (en het dragen van de gevolgen daarvan), vrijheid van meningsuiting (ook waar het het “beledigen” of verwerpen van  een godsdienst en maatschappelijk systeem aangaat), het recht van slachtdieren op een snelle en zo pijnloos mogelijke dood, …

Voorpost laat zich géén rad voor de ogen draaien. Wij gaan niét staan juichen omdat één islamist (tijdelijk) is opgepakt en wij gaan er ook verder alles aan doen om het grote publiek duidelijk te maken dat de islamisering wel degelijk reëel en geen ver-van-ons-bed-show is.

Dat onze boodschap duidelijk overkwam, bleek overigens uit de enorme sympathie die we van het winkelende publiek mochten ontvangen.

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s