Voorpost opent Meldpunt Islamisering

De heel-Nederlandse actiegroep Voorpost heeft op internet het Meldpunt Islamisering in gebruik genomen. Met het meldpunt wil Voorpost mensen oproepen op iedere vorm van islamisering van onze samenleving te melden. Het adres is:meldpuntislamisering.org. Daarnaast worden op deze pagina verkooppunten van halalvoedsel vermeld waarbij wordt opgeroepen tot een boycot.

Het meldpunt wil alle vormen van islamisering registreren. Deze islamisering kan bestaan uit het bouwen van nieuwe moskeeën, de verkoop van halalvoedsel, ‘gedwongen’ meedoen aan de consumptie van halalvoedsel in bedrijfs- en overheidskantines, geacht worden mee te doen met islamitische ‘feesten’ op scholen, overheidsambtenaren met hoofddoeken, verwijderen van westerse religieuze symbolen om ‘islamieten niet voor het hoofd te stoten’, het aanbieden van islamitische producten, het vervolgen van islamcritici, het tenietdoen van beleefde omgangsvormen zoals handen schudden,  enz. De lijst is te lang.

Voorpost is tegen globalisering, zo ook tegen de globalisering van de islam. Voorpost is ernstig bezorgd over de groeiende islamisering van Nederland en de rest van Europa. De bron van deze sluipende islamisering is de koran, welke voor Voorpost leest als een griezelroman. De sluimerende islamisering wordt in Nederland zichtbaar door de vlucht van jonge Nederlandse gezinnen uit de grote steden. Door het opdringen van halalproducten, zowel in de schappen als bij de banken. Door de toename van scheldpartijen en aanvallen op vrouwen en op een ieder die niet voldoet aan de islamitische norm. Door de acceptatie van ritueel dierenleed. Voor ons geen imperialistische ideologie uit het Midden-Oosten, maar behoud van culturele, ideologische en religieuze eigenheid. Met de val van het kabinet VVD-CDA dreigt een langdurige impasse te ontstaan waarbij niets zal worden gedaan om de opmars van de islam in Nederland te verminderen. Voor Voorpost is dit onaanvaardbaar.

Voorpost wil een samenleving waarin voor de islam geen plaats is. De komst van deze ideologie naar Europa heeft tot nu toe nog geen enkel voordeel opgeleverd, enkel nadelen. Voorpost staat voor een open en tolerante samenleving!

Voorpost wil een einde aan ritueel dierenleed. Het is voor Voorpost onbegrijpelijk dat er voor zogenaamde religie een uitzondering mag worden gemaakt op dierenleed en dat er ritueel geslacht mag worden. Dierenleed is dierenleed. Het lijden van een dier wordt niet minder met wat geprevel. Een zelfverklaarde religie staat niet boven de westerse normen en waarden. Voorpost staat voor respect voor dieren en halalvrij voedsel!

Voorpost wil een einde aan de onderdrukking van de vrouw. Vrouwen dienen gelijkwaardig te worden behandeld. Het dragen van een hoofddoek is een teken van onderdanigheid aan de man en is in onze ogen een provocatief symbool wat niet bijdraagt aan een harmonieuze samenleving. Het dragen van een boerka is onaanvaardbaar. Sommige gemeenten gaan overstag en bieden gescheiden loketten en zwemlessen aan voor mannen en vrouwen. Voorpost staat voor respect!

De islam de wereld uit, te beginnen in Nederland! Stop de globalisering van de islam en meld iedere vorm van islamisering op meldpuntislamisering.org!

De adressen van het meldpunt zijn:
http://meldpuntislamisering.org
Facebook: meldpuntislamisering
Twitter: mpislamisering

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s