Voorpost solidair met de Zuid-Afrikaanse boeren

Henk Van de Graaf de vaste contactman van Voorpost in Zuid-Afrika was op bezoek in Vlaanderen, waar hij op uitnodiging van het Vlaams Belang een bijzonder gewaardeerde toespraak hield voor een zeventigtal Europese parlementsleden.
Exclusief voor Voorpost hield hij op donderdag 2 februari tevens een toespraak over de ‘Plaasmoorden’ (moorden op de bewoners van blanke boerderijen) in Zuid-Afrika. Bijzonder goed gedocumenteerd en ondersteund door aangrijpende dia’s vertelde hij over de zeer onveilige toestand van de blanke boeren in Zuid-Afrika.
Meer dan 1500 blanke boeren werden ondertussen al vermoord. Het is duidelijk dat het hier gaat om politieke moorden met als doel de boerderijen en de gronden in handen te krijgen. En de ANC regering kijkt er naar en doet … niets.
Het verzet bij de blanke Zuid-Afrikaners groeit met de dag. Zij richten eigen veiligheidsgroepen op om dag en nacht bewakingsopdrachten uit te voeren rond de boerderijen. Ook de AWB (Afrikaner Weerstands Beweging) blijft uiterst waakzaam.
Onlangs werd een gekozen volksraad opgericht met als uiteindelijk doel het bekomen van een onafhankelijk stuk Zuid-Afrikaans grondgebied voor de blanke Zuid-Afrikaners.
Zoals in het verleden zal Voorpost ook in de toekomst de blanke Zuid-Afrikaners blijven steunen. Henk Van der Graaf zal ons via onze webstek en ons tijdschrift Revolte regelmatig op de hoogte houden van de actuele toestand in Zuid-Afrika.

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Vorming en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Voorpost solidair met de Zuid-Afrikaanse boeren

  1. leovardianoncantat zegt:

    Den Haag, iemand?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s