Voorpost voert actie bij het kennismakingsbezoek Di Rupo

De heel-Nederlandse actiegroep Voorpost heeft in Den Haag actie gevoerd bij aanvang van het kennismakingsbezoek van de Belgische eerste-minister Di Rupo. De onlangs geïnstalleerde Belgische regering verkwanselt de Vlaamse belangen en staat een hereniging met Nederland in de weg.

Di Rupo vertegenwoordigt een bitter regime. Een regime dat geen oog heeft voor bijna twee eeuwen vernedering van de Vlamingen. Di Rupo komt nu om kennis te maken met de noorderburen. Deze banden met Nederland zullen slechts economisch zijn. Historische, culturele en sociale banden zijn klaarblijkelijk niet van belang.

Di Rupo staat voor een regering dat niets doet aan de oprukkende verfransing van de regio rond Brussel, dat niets doet aan de miljardentransacties richting Wallonië en dat de oren laat hangen naar het Waalse koningshuis.

Een Vlaamse onafhankelijkheid is voor Voorpost de opmaat naar een hereniging met Nederland. Voorpost is van mening dat noord en zuid ondeelbaar zijn en dat met een hereniging van de Nederlanden een historische fout wordt hersteld. Een herenigt Nederland in een Europa der volkeren.

Voorpost wil een splitsing van de kunstmatige staat België. België barst, de Nederlanden één!

Mc0Z7sXW7Bw

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Actie, Hereniging, Onafhankelijkheid en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s