Voorpost/SOS-hulpploeg staat klaar

Nederland is getroffen door noodweer. Diverse polders en kades dreigen onder water te lopen of zijn al onder water gelopen en mensen hebben hun huisraad naar boven moeten verplaatsen. Mensen die getroffen worden staan er vaak alleen voor. De overheid probeert in algemeenheid te helpen… (dijk- en kadebewaking enz.), maar in de persoonlijke levenssfeer (huis en haard) zijn slachtoffers vaak op zichzelf aangewezen. De kans is aanwezig dat ook nationalisten getroffen zijn door (dreigende) overstromingen.

Voorpost-SOS-hulpploeg
Voorpost staat klaar met een SOS-hulpploeg (een groep vrijwilligers) om bij nationalistische kameraden de ergste nood te lenigen (bijv. 

zandzakken sjouwen, opruimen en schoonmaken). Op deze manier betuigt Voorpost solidariteit met vrienden en kameraden en wil hen een hart onder de riem steken.

Wij-Wij-Wij
De kosten voor de schoonmaakmiddelen en andere onkosten die worden gemaakt ten behoeve van de SOS-hulpploeg worden vergoed door Wij-Wij-Wij, het solidariteitsfonds voor mensen uit de beweging in nood.

Denk en help mee!
– Indien men mensen kent die getroffen zijn door de barre weersomstandigheden, licht ons dan in. Denk niet dat getroffen mensen zelf al hebben gebeld. Zij hebben het te druk en/of hebben enige schroom om hulp te vragen…

– Ondanks dat we al een kleine ploeg vrijwilligers hebben, is het belangrijk dat we wellicht op meerdere plekken tegelijk kunnen helpen.
Vrijwilligers verzoeken wij dan ook om zich aan te melden zodat we weten met hoeveel mensen we hulp kunnen bieden, alle hulp is welkom!!

– Als men beschikt over middelen zoals dompelpompen en/of ander materieel, horen we dat graag.

Voor alle informatie/ tips/ hulp/ aanmeldingen kan men bellen naar Florens van der Kooi 06-46.25.70.63 of een bericht sturen naar actiegroep-nl@voorpost.org.

-Wij-Wij-Wij financieel steunen?? Dat kan door een bedrag over te maken op rekeningnummer 14.07.21.118 van Voorpost Nederland te Hilversum onder vermelding van Wij-Wij-Wij.

Hulp aan eigen volk eerst!

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Kameraadschap, Wij-Wij-Wij en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s