Terminaal zieke CD&V stemt in met moord op Vlaanderen – Actie Voorpost slechts begin van campagne

Vandaag organiseerde CD&V, zoals gisteren SP.a en eveneens vandaag VLD, een congres waarbij de opdagende leden geacht werden het regeerakkoord dat hun leiders gesloten hadden goed te keuren. De partij deed dat héél toepasselijk in het auditorium van het Leuvense ziekenhuis Gasthuisberg. Zelf terminaal ziek zijnde wil de CD&V immers via dat regeerakkoord niet meer en niet minder dan Vlaanderen een euthanasiespuit geven. Een euthanasiespuit met een cocktail van ingrediënten als:

– een slechts gedeeltelijke, onzuivere en verschrikkelijk dure “splitsing” van B-H-V,
– het via Franstalige magistraten verfransen van het gerecht in heel Halle-Vilvoorde,
– het ongelijk behandelen van Vlaamse kinderen wat de kinderbijslag betreft,
– het nog méér bevorderen van de Vlaamse hoofdstad Brussel tot “gewest”,
– het opdrijven van de Vlaams-Waalse en Vlaams-Brusselse financiële transfers,
– het nog verder versnipperen van bevoegdheden.

Geen uitputtende lijst, helaas, tenzij dan voor de “Vlaamse” onderhandelaars, waaronder die van CD&V, die kennelijk op de lange termijn te … uitgeput waren om verder ook maar enige ernstige weerstand te bieden aan de Franstalige eisen.

Het hoeft geen verdere uitleg dat de Vlaams-nationalistische beweging Voorpost óók naar Leuven trok om daar aan de congresgangers te vragen dit onzalige akkoord niét goed te keuren.

Middels een spandoek, een twintigtal militanten, pamfletjes en veel goede wil – en in het gezelschap van tientallen militanten van TAK en VVB – vroeg Voorpost de CD&V’ers ernstig na te denken over de argumenten tégen dit akkoord (het feit dat de partij massaal stemmen verliest in de opiniepeilingen is voor de CD&V’ers duidelijk geen reden genoeg om ernstig na te denken).

Het mocht, helaas maar niet onverwacht, niet baten. Amper twee congresgangers durfden tegen hun leiders ingaan, vijf congresgangers onthielden zich bij de stemming. Velen onder hen waren dan ook, bij het betreden van de congreszaal, niet eens bereid gebleken kennis te nemen van de middels pamfletten verduidelijkte tegenargumenten. De CD&V-leden volgen als lemmingen hun leiders in hun wil Vlaanderen verder in zijn ondergang te storten.

Er zullen echter, zoals VVB-voorzitter Guido Moons in zijn toespraak zei, nog véél hindernissen moeten genomen worden en struikelblokken overwonnen vooraleer alle rampzalige voornemens in het regeerakkoord uitgevoerd zijn. En de acties aan de “participatiecongressen” van dit weekeinde zijn voor Voorpost niet meer geweest dan het startschot voor een campagne die tot het eind zal gevoerd worden. Wij zullen ons nóóit neerleggen bij deze moordpoging op Vlaanderen. Al is het dan het zoveelste verraad vanwege de CD&V (en de andere “Vlaamse” partijen), al wordt het met zoveel “mooie” woorden goedgepraat, al blijven de leden van de traditionele partijen doof, dom en blind.

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Onafhankelijkheid en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s