Actie in Den Haag tegen antiblank racisme in Zuid-Afrika

Voorpost heeft actie gevoerd bij de Zuid-Afrikaanse ambassade in Den Haag. Aanleiding voor de actie zijn de toenemende aanvallen in Zuid-Afrika op de blanke bevolking. Boeren worden mishandeld, vermoord of verjaagd. Was de pers en politiek ooit zo verontwaardigd over het apartheidssysteem, nu zwijgt men in alle talen. Voor Voorpost reden op post te vatten voor de ambassade om een tegengeluid te laten horen.

Sinds de afschaffing van het zogenaamde apartheidssysteem zijn meer dan 3.000 blanke boeren vermoord in Zuid-Afrika. Groepjes zwarte overvallers rijden naar afgelegen boerderijen en vermoorden mannen, vrouwen, bejaarden en kinderen; het fenomeen staat bekend als ‘plaasmoorde’. Ook de vele aanvallen op boerderijen zonder dodelijk gevolg zorgen voor een klimaat van angst. Inmiddels is voor de organisatie Genocide Watch de situatie zo alarmerend dat de status van Zuid-Afrika is verhoogd van fase 5 (polarisatie) naar fase 6 (voorbereiding).


Namens Voorpost sprak actieleider Florens van der Kooi. Hij verwoorde de gebeurtenissen van de laatste jaren en sprak de vrees uit voor een nieuwe dreigende genocide. Alfred Vierling sprak als ervaringsdeskundige en verhaalde over zijn eigen ervaringen. Deze zijn reeds jaren oud, maar de voortekenen voor een dreigende ramp waren toen reeds aanwezig. Opvallend detail in de door Voorpost meegebrachte vlaggen, de Zuid-Afrikaanse vlag hing ooit aan dezelfde ambassade.

Stop antiblank racisme!
Bron: http://www.voorpost.org/1/333

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Zuid-Afrika en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s