Voorpost start jaarlijkse Z11Z11Z11-solidariteitsactie voor het eigen volk

Komend weekeinde trekken vrijwilligers van 11.11.11, daarbij een stevig handje geholpen door de media en de diverse overheden, weer overal te lande de baan op om aan deuren te gaan bellen en op andere manieren actie te voeren om geld los te krijgen voor de zogenaamde “Derde Wereld”.

Op zich heeft Voorpost daar geen probleem mee – los van het feit dat wij het niet logisch vinden dat onze overheden, bijvoorbeeld via steun aan 11.11.11, in tijden waarin er al véél te veel geld van de belastingbetaler verbrast wordt hopen belastingsgeld richting Afrika, Azië en Zuid-Amerika sturen -, maar we zien helaas wél problemen waar 11.11.11 en de andere “klassieke” humanitaire organisaties ze niet zien: onder onze eigen Vlaamse bevolking met name.

Terwijl één op zeven Vlamingen, dat is meer dan 15 procent, kampt met (vaak schrijnende) armoede en onze OCMW’s overspoeld worden met aanvragen maar geen middelen genoeg hebben om de hulpbehoevenden verder te helpen (overigens vaak een probleem dat versterkt wordt door het aanzuigeffect veroorzaakt door het belgische immigratie-“beleid”), verdwijnen miljoenen euro’s naar bestemmingen waar de meesten van ons het raden naar hebben.

Onnodig daarop dieper in te gaan – de feiten zijn bekend -, maar de Vlaams-nationalistische en heel-Nederlandse beweging Voorpost vindt het zinniger met de collecteschaal rond te gaan voor de armen onder ons eigen volk en heeft er geen enkel probleem mee open kaart te spelen over de bestemming van wat in die collecteschaal terecht komt.

En dat doet Voorpost intussen al meer dan dertig jaar. Met onze Z11Z11Z11-actie bieden wij een volwaardig, en sociaal, alternatief voor het steunen van de met grote mediatrom en dure reclamecampagnes gevoerde 11.11.11-campagne. Met de opgehaalde gelden bezorgen wij tijdens de kerstperiode reusachtige voedselpakketten aan eigen mensen in nood: mensen die actief geweest zijn of nog steeds zijn in de Vlaamse Beweging, mensen die het slachtoffer waren van de belgische repressie, maar ook en vooral uw en onze arme volksgenoten in de stedelijke gebieden van Vlaanderen.

Verder zorgt Voorpost, met de hulp van professionele leraren, voor gratis bijlessen voor kinderen van gezinnen in financiële nood, en zetten wij, waar nodig en nuttig, eerstehulpploegen in voor het leegpompen van onder water gelopen woningen en het bergen van wat daaruit nog kan gered worden. Ten slotte steunt Voorpost met de opgehaalde gelden ook militanten en verenigingen die, ten gevolge van volgens de regels verlopen acties en organisaties, in processen terechtkomen en daarvoor vaak zware advocatenkosten moeten maken.

Voorpost houdt daarvoor een aparte rekening aan (een bijdrage is steeds welkom op rekening 979-2397632-88 van Huizen van Vlaamse Solidariteit) en biedt schenkers desgewenst volledig zicht op de boekhouding.

Dit jaar voegt Voorpost, ter gelegenheid van de speciale 11/11/11-datum, aan zijn gebruikelijke bedelbrieven en andere acties ook een bezoek aan een groot aantal Vlaamse centrumsteden toe om daar bij het brede publiek de aandacht te vestigen op het probleem van armoede bij ons eigen volk. In het weekeinde van 11 tot en met 13 november vindt u onze militanten in Aalst, Turnhout, Gent, Leuven, Kortrijk, Antwerpen en her en der in de Vlaamse Ardennen.

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Actie, Kameraadschap, Z11Z11Z11 en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s