PERSBERICHT: Stadsdeel West houdt niet van vrijheid van meningsuiting en zegt debat af!

De heel-Nederlandse actiegroep Voorpost heeft met teleurstelling kennis genomen van het besluit van de het Amsterdamse stadsdeel West om het voorgenomen debat van aankomende donderdag af te lasten. Het stadsdeel lijkt te zijn gezwicht voor bedreigingen door antidemocraten.

Voorpost was uitgenodigd om deel te nemen aan een debat over vrijheid van meningsuiting. Een onderwerp wat ons nauw aan het hart gaat. Maar al te vaak werd ons in het verleden het recht op vrijheid van meningsuiting ontzegd. Voorpost gaat graag de discussie aan om een tegengeluid te laten horen aan de deelnemers die het niet zo nauw nemen met de vrijheid van meningsuiting. Het stadsdeel is klaarblijkelijk gezwicht voor bedreigingen op internet. De reden van het afzeggen door het stadsdeel zou al een thema voor een debatavond kunnen zijn!

Voorpost staat altijd open voor een debat over ieder onderwerp dat onze ideologie raakt. Wij bieden dan ook onze hand aan de andere deelnemers van het debat. Ook zonder het stadsdeel West zouden we kunnen debatteren over dit belangrijke onderwerp. Gezien de zeer uiteenlopende achtergronden van de deelnemers zou de willekeurige toehoorder tenminste een verschil in de meningen over het thema vrijheid van meningsuiting kunnen vernemen. Iets wat het stadsdeel klaarblijkelijk niet waardeert. 

Vrijheid van meningsuiting zou voor iedereen moeten kunnen gelden in dit land. De wet bepaald hoever de grenzen van deze vrijheid lopen. Om met een variant op Van Randwijk te spreken: een stadsdeel dat voor tirannen van een internetpagina zwicht zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Vrijheid van meningsuiting en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op PERSBERICHT: Stadsdeel West houdt niet van vrijheid van meningsuiting en zegt debat af!

  1. Derie zegt:

    Debat vrijheid van meningsuiting 29 september aanstaande!
    http://www.amsterdam.nl/@459577/debat-vrijheid/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s