Voorpost voert actie tegen Hizb ut-Tahrir

Voorpost heeft in Amsterdam actie gevoerd tegen de islamisering van Nederland. Activisten van Voorpost hebben een duidelijke boodschap laten horen aan congresgangers van een islamitisch-extremistische organisatie.

In het Rhone Congres & Party Centre kwam de extreem islamitische organisatie Hizb ut-Tahrir bijeen voor een congres. Het feit dat de organisatie in Duistland is verboden bleek wel uit de vele Duitse kentekens van de bezoekers. Wat in Duitsland niet mag is hier kennelijk wel toegestaan. Deze organisatie wil alle moslimlanden verenigen in één islamitische staat (kalifaat) waarin de wetgeving is gebaseerd op de Sharia. Deze extremistische vereniging is actief in meer dan veertig landen. De organisatie kwam onlang nog in opspraak door een demonstratie op de Dam in Amsterdam waarbij mannen en vrouwen gedwongen gescheiden moesten deelnemen.

Voor Voorpost is het onacceptabel dat Hizb ut-Tahrir zoveel speelruimte krijgt om de haatboodschap te verspreiden. Voorpost is fel gekant tegen verdere invloed van de islam en tegen discriminatoire karakter van het gedachtegoed van deze organisatie.

Activisten van Voorpost hebben het dak bezet van een kantoorpand tegenover het congrescentrum en hebben middels spandoek en megafoon een andere mening over de islam laten horen. Haatdragende reacties van congresgangers en het loerend oog van de politie konden de acte niet verhinderen. Geen van de activisten is bij deze actie opgepakt.

Stop de islamisering van Nederland! Met Voorpost radicaal tegen islamitisch extremisme!

Meer foto’s zijn hier te bekijken.

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Actie, Islamisering en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s