Maastricht volgt anti-drugsoplossing Voorpost

Ruim twee jaar geleden, op 1 maart 2009, vond de legendarische anti-drugsbetoging van Voorpost te Maastricht plaats. Legendarisch omdat het de grootste naoorlogse nationalistische manifestatie in Nederland was, maar tevens ook jammer genoeg legendarisch omdat onze linkse tegenstrevers alle middelen uit de kast haalden om deze betoging tegen te gaan. Zo twijfelden ze zelfs niet om op de Vlaams-Nederlandse grens een gewelddadige groep hooligans op onze vreedzame leden en sympathisanten af te sturen. Maar zoals altijd kon niets ons van ons doel weerhouden, en na die gewonnen ‘slag om Maastricht’ betoogden we dan ook in alle rust en vrede in de Maastrichtse binnenstad. Een betoging tegen drugs, en voor de sluiting van de coffeeshops in Maastricht om alle overlast en ellende die de drugsverkoop met zich meebrengt tegen te gaan, maar meer nog om de gezondheid van onze jeugd en ons Heel-Nederlandse volk te vrijwaren.

Nu, drie jaar later bevestigt de Universiteit van Tilburg, met een studie die ze verrichtte in opdracht van de stad Maastricht, wat Voorpost toen, en nu nog altijd, voorstelde. De definitieve sluiting van de coffeeshops in Maastricht omdat dit de enige oplossing voor de overlast blijkt te zijn. Meer nog, de gemeente neemt deze studie zelfs ter harte en overweegt om de coffeeshops echt te sluiten (of, indien dat echt niet mogelijk is, een zogenaamde wietpas in te voeren waardoor enkel nog Nederlanders aan het slechte goedje kunnen raken).

Een duidelijk bewijs dat Voorpost het drie jaar geleden al bij het rechte eind had en een mooie opsteker voor iedereen die toen aanwezig was en zich niet door de linkse intimidaties liet afschrikken.

Voor ons is en blijft het duidelijk, wij blijven ijveren voor de volledige afschaffing van alle coffeeshops in Nederland. Want wij dragen, in tegenstelling tot onze linkse tegenstrevers die wel voor drugsgebruik ijveren, de gezondheid van ons volk wel hoog in het vaandel. Want de roes is misschien wel plezant en tijdelijk, de gevolgen van drugsgebruik zijn echter levenslang en werken criminalisering, overlast, lichamelijke en psychologische problemen in de hand.

Met Voorpost op de barricades, tegen drugs, voor de gezondheid van onze jeugd, ons volk!     

 Verslag van de eigenlijke betoging op 1 maart 2009: http://www.voorpost.org/1/16

De link naar het filmpje op de redactie, http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/mediatheek/programmas/journaal/2.16091/2.16092/1.1045464

(ingezonden door Seth)

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s