Radicale Vlaamse Beweging verhindert Fransdolle mars tussen Wallonië en Brussel

Vandaag zou het FDF, de Fransdolle kliek onder leiding van Führer Olivier Maingain, onder de noemer “Burgerbeweging ter ondersteuning van de Fédération Wallonie-Bruxelles”, een symbolische mars tussen Brussel en Wallonië via de door hen gewenste “corridor” over Sint-Genesius-Rode ondernemen. Bedoeling van de imperialistische FDF-mantelorganisatie was de Franstalige regeringsonderhandelaars “steun [te] betuigen (…) in het kader van de onerhandelingen over een staatshervorming”.

De radicale Vlaamse Beweging, met een tachtigtal in een paar dagen opgetrommelde militanten van Voorpost, KVHV en NSV! onder leiding van het organiserende TAK, liet dit uiteraard niet over zijn kant gaan. Gewapend met spandoeken, affiches, vuurwerk en het enthousiasme van de militanten, bezetten ze in eerste instantie het kruispunt van waar de Frans-imperialistische mars zou starten. Toen bleek dat het dertigtal Fransdollen niet voldoende moed wist te verzamelen om zijn wandeling te beginnen, wandelden de Vlaam-nationalistische militanten tot het werkelijke verzamelpunt van de imperialisten. Na daar te hebben geluisterd naar een toespraak en nog wat verbaal en ander vuurwerk te hebben afgestoken, zakten ze – geheel incidentloos – af naar het centrum van Sint-Genesius-Rode.

Een mooie actie van de verenigde radicale Vlaamse Beweging, die ook aantoonde dat het wel degelijk mogelijk is met doelgerichte, en korte, mobilisatie de symboliek van het Franstalige imperialisme een halt toe te roepen.

Volgende week zondag volgt er opnieuw actie tegen de meeting van de Fransdolle kandidaat-burgemeesters in Kraainem. De avond daarvoor geeft Voorpost, op zijn Radicale Sporenherdenking in Merksem, uitleg bij de acties die de komende maanden nog mogen verwacht worden. De zomermaanden betekenen voor ons alvast géén vakantie!

Halt aan de Franstalige veroveringszucht ! België barst !

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Actie en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s