Open brief aan de woordvoerders van de Tweede Kamerfracties inzake ritueel slachten

Naar aanleiding van brieven aan de Tweede Kamer en de media, vanwege enige joodse organisaties m.b.t. ritueel slachten.

Voor het verkrijgen van een verbod op onverdoofd slachten is al 40 jaar door dierenbeschermers gestreden. Hoewel verpakt in beweerlijke wetten van God, is het een wrede methode om smaakverbetering te bereiken, immers door vlees zo lang mogelijk te oxygeneren en daardoor zuren en basen erin te verminderen. Niemand valt joden en moslims aan; dierenbeschermers wijzen de gelovigen erop, dat zij hun eigen moraal niet volgen door oude voorschriften te volgen zonder te verifiëren of nieuwere wetenschappelijke inzichten en technieken beter recht doen aan de erin vervatte moraal, s.c. het zo weinig mogelijk leed toebrengen aan dieren.

De werkelijkheid is, dat deze gelovigen smaakverbetering (dus eigenbelang) stellen boven dierenwelzijn (altruïsme). Dit is ook een gevolg van het verbeten antropocentrisme der monotheïsmen. Honderden dieren moesten ernstig lijden ter ontwikkeling van een omkeerbare verdovingsmethode en nog zijn gelovigen zelf niet bereid tot enige reflectie op de daadwerkelijke uitwerking van hun geformaliseerde moraal.

1. De bewijslast betrekkelijk de afwezigheid van agonie en pijn ligt bij de religieuzen, ook op grond van hun eigen moraal, te weten zo weinig mogelijk dierenleed veroorzaken.
2. Het feit, dat bewustzijn en pijn moeilijk meetbaar is voorafgaand en tijdens de slacht, betekent niet, dat deze niet bestaat. Uit 1 + 2 volgt, dat je dan maar het zekere voor het onzekere moet nemen en de dieren op zijn minst moet bedwelmen.
3. De omstandigheden rond de slacht zijn inderdaad net zo belangrijk. De vreselijke fixatie met kettingen, maar ook de kantelbox is voor van nature claustrofobe runderen uitermate stressbevorderend. De religieuzen laden hier de verdenking op zich deze stress opzettelijk te veroorzaken teneinde een betere oxygenering te verkrijgen tot verhoging van de smaakverbetering en houdbaarheid van het vlees, dat als zodanig voor 80% wordt geëxporteerd!

Voor een koe maakt het niet uit door wie hij onverdoofd wordt geslacht, belijdend jood of moslim: Die koe ligt ondersteboven in een kantelbox, haar warme bloed over de ogen stromend minutenlang in doodstrijd te spartelen.

Ondertekening door:

Alfred Vierling – onafhankelijk publicist (www.alfredvierling.com)
Met de Dieren tegen de Beesten – dierenrechtenorganisatie (www.mdtb.nl)
Voorpost – nationalistische vereniging (www.voorpost.org)
Radio Rapaille – non-conformistische internetzender (radiorapaille.com)
Rijnbok – actiegroep uit Leiden

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Actie en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Open brief aan de woordvoerders van de Tweede Kamerfracties inzake ritueel slachten

  1. Pingback: De Researcher » Voorpost: ‘Ritueel slachten barbaars’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s