Vlaamse Leeuwen boven autosnelwegen, Voorpost viert 249 dagen zonder Belgische regering

Wie deze morgen langs de Brusselse Ring naar zijn werk reed of om een andere reden in de vroegte die kant op moest, kon er niet naast kijken: de Vlaams-nationalistische en heel-Nederlandse beweging Voorpost herhaalde zijn actie van mei vorig jaar en hing aan bruggen langs de hele Brusselse Ring Vlaamse Leeuwenvlaggen op.

Daarmee gaf de beweging de aftrap voor het feest dat vanavond niet alleen door Voorpost, maar ook door talloze andere Vlaams-nationalisten gevierd wordt: het “wereldrecord regeringsvormen” dat door België in de nacht van 17 op 18 februari wordt gebroken.

Daarmee gaf de beweging ook meteen het signaal dat de toekomst voor Vlaanderen niet ligt in vérder onderhandelen over het vormen van een Belgische regering, maar in de onafhankelijkheid van Vlaanderen.

De Franstalige politici bewijzen iedere dag opnieuw, gisteren weer met hun zogenaamde “Fédération Wallonie-Bruxelles”, dat ze volop werken aan het “Plan B”, het plan voor het splitsen van België. En de Vlaamse politici bewijzen iedere dag opnieuw dat ze dat nog steeds niet begrepen hebben door zelf niét aan zo’n “Plan B” te werken. Voorpost vindt dat het hoog tijd wordt om daar verandering in te brengen: Vlaamse politici, laat deze 249ste dag zonder Belgische regering, de eerste worden waarop er door alle Vlaamse partijen aan een andere regering gewerkt wordt, die van de onafhankelijke Republiek Vlaanderen!

België barst !

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Actie en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s