Voorpost betoogt tegen antiblank racisme bij Mandela-lezing in Den Haag

De heel-Nederlandse actiegroep Voorpost heeft vanavond, in het Haagse Atrium tijdens de jaarlijkse Mandela-lezing, betoogd tegen antiblank racisme. Voorpostactivisten waren aanwezig in de zaal en lieten daar luidkeels weten dat men zich zorgen maakt over antiblank geweld in Zuid-Afrika en Nederland. Ook deelden activisten folders uit onder de bezoekers.

Door onze politiek-correcte media en overheid wordt de Nederlandse bevolking de werkelijke situatie in Zuid-Afrika onthouden. Racisme tiert er namelijk welig. Ook bij ons in Nederland is dit het geval. Wegens een oude reflex van afkeer van het Apartheidsregime wordt de huidige situatie daar met een roze bril bekeken. Ook in Nederland betuttelt men nog altijd de immigranten en is men blind voor de achterliggende oorzaken van de hoge criminaliteitscijfers onder minderheden.

Sinds de val van het Zuid-Afrikaanse Apartheidsregime in 1990 is de situatie er daar niet beter op geworden. Wel integendeel, Zuid-Afrika staat er tegenwoordig economisch slechter voor dan ten tijde van de Apartheid. Ook is er sprake van een hetze tegen het blanke volksdeel in het land. Zo zijn er na de val van het Apartheidsbewind meer dan 3.000 moorden op blanke boeren gepleegd, de zogenaamde ‘plaasmoorden’. De jongerenvoorzitter van het ANC, Julius Malema, roept met het muzieknummer “Kill die boer, kill the farmer” openlijk op tot het vermoorden van andere mensen vanwege hun huidskleur.

De situatie in en rondom de grote steden in Nederland wordt steeds vijandiger. Geweld tegen mensen enkel om hun afkomst is niet langer merkwaardig. Vijandige culturen en godsdiensten hebben hele delen van ons steden gekoloniseerd. Een geweldsspiraal gericht tegen blanken ligt op de loer. Bekend is dat Marokkanen en Turken misdaad rechtvaardigen onder verwijzing naar de ’immoraliteit’ van de westerse levensstijl. Antilliaanse jongeren legitimeren hun misdrijven mede door te verwijzen naar de slavernij. “Vroeger waren wij slaven. Nu pikken wij jullie spullen in”.

Voorpost eist daarom dat de overheid antiblank racisme gaat benoemen en bestrijden!

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Actie en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s