Boodschap aan de Franstaligen: wie wind zaait, zal storm oogsten

Sinds Johan Vande Lanotte zijn Belgische onderhandelaarspijp aan Maarten heeft gegeven, is het de beurt aan de Waalse liberaal Didier Reynders, die het ook in 2007 al eens verknalde als informateur, om een poging te ondernemen het Belgisch-Waalse meubilair te redden.

Voorpost zou ook bij deze poging weinig geïnteresseerd toekijken – onze interesse ligt immers bij de onafhankelijkheid van Vlaanderen en de hereniging van de Nederlanden, niet bij het “redden” van België – als met Reynders niet ook FDF-Führer Olivier Maingain weer een stapje naar voor had gezet. Een stapje vanuit Brussel dat wat hem betreft pas eindigt als héél Vlaams-Brabant onder de francofone hiel is terechtgekomen.

Het moge duidelijk zijn dat Voorpost zich met hand en tand zal verzetten tegen de plannen van deze ongekroonde keizer van de Vlaamshatendheid, ook als die plannen verpakt worden in een “of/of”-spelletje met de historische Vlaamse stad Brussel en de Rand als inzet. Vlaanderen zal niet ofwel Brussel opgeven ofwel de Rand, Vlaanderen zal houden wat van Vlaanderen is: Brussel én de Rand.

Wij waarschuwen hierbij dan ook zowel Maingain als zijn collega’s partijvoorzitters langs Franstalige kant én Nederlandstalige kant: vergeet de zogenaamde “Axe Wallo-Brux”, vergeet de uitbreiding van Brussel, vergeet de Franstalige overname van de Rand rond Brussel, vergeet het idee dat u de inwoners van Vlaams-Brabant kan overleveren aan het politiek-francofiele Brussel. Zo niet zal u Voorpost op uw weg vinden. Wat Vlaams is, zal Vlaams blijven.

Brussel is Vlaams, de faciliteitengemeenten zijn Vlaams en ook de gebieden die ons bij eerdere gelegenheden werden ontstolen zijn Vlaams.

Voorpost laat zich niét terugdringen door de Franstalige veroveraars. Voorpost gaat het gevecht aan op terrein dat deze veroveraars al decennialang bezetten. Dat wil zeggen in de gebieden die nu langs de “Franstalige” kant van de taalgrens liggen, maar daar niet altijd hebben gelegen.

Daar waren dit weekeinde al Vlaams-nationalistische militanten aan het werk en daar zullen ook verder speldenprikken uitgedeeld worden tot 27 maart. Op 27 maart wandelt Voorpost, welke Waals-Belgische middelen daar ook tegen ingezet worden, door deze ontstolen gebieden. En desnoods blijven we dat op regelmatige basis doen, zoals de Vlaamse Beweging dat ook in de Voer heeft gedaan, tot Vlaanderen terugkrijgt wat van Vlaanderen is.

Geen Belgische staatshervorming meer, wél Vlaamse staatsvorming. Mét alle gebieden die de Franstaligen in het verleden van ons gestolen hebben én de gebieden waarop ze nu aanspraak maken.

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Aankondiging en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s