Actie bij GroenLinkscongres tegen politiemissie Afghanistan

Voorpost heeft vanochtend actie gevoerd voor aanvang van het GroenLinkscongres in Utrecht. Voorpost is fel tegen de voorgenomen trainingsmissie in Kunduz in Afghanistan waarin GroenLinks een doorslaggevende stem heeft gehad. Voorpost is van mening dat de politietroepen beter in de probleemwijken van Nederland kunnen worden ingezet.

Met een tiental activisten trok Voorpost op naar muziekcentrum Vredenburg om daar voor aanvang van het congres folders uit te delen aan de congresgangers. De boodschap van Voorpost was duidelijk weergegeven op het spandoek: geen Nederlands bloed voor Afghanistan!
Behalve een oorlog in Afghanistan woedt er ook een oorlog in de Nederlandse steden en dorpen. De Nederlandse gemeenten worden al jaren geteisterd door ‘jongeren’ die voor overlast, geweld en intimidatie zorgen. Met enige regelmaat worden buschauffeurs bedreigd en vrouwen geïntimideerd. Daarnaast zijn Nederlandse mensen haast stelselmatig slachtoffer van antiblank racisme. Voorpost is van mening dat we de politietroepen hard in Nederland nodig hebben en dat we beter voor onszelf mensen kunnen opleiden om voor rust en veiligheid te zorgen. Daarnaast zijn de kosten voor de, in onze ogen zinloze, missie onaanvaardbaar hoog. In een tijd van forse bezuinigingen en een torenhoge staatsschuld is het geld beter te gebruiken.

De congresgangers reageerden zeer verschillend op onze folders, al viel op dat er veel congresgangers waren die niet onze ideologie delen, maar wel ons standpunt in deze. Voorpost heeft middels de folders de congresgangers opgeroepen om de Tweede Kamerfractie tot de orde te roepen. Dit is op het congres helaas niet gebeurd. Stop de steun aan een corrupt regime en steun de Nederlandse bevolking! Geen troepen naar Kunduz, maar naar Veenendaal, Culemborg en Gouda! Geen Nederlands bloed voor Afghanistan!

Klik hier om foto’s te bekijken.

Advertenties

Over voorpost

Voorpost is de Heel-Nederlandse nationalistische actiegroep voor Nederland en Vlaanderen.
Dit bericht werd geplaatst in Actie en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s